Традиција квалитета од 1888. године...
Насловна       О нама       Производи       Контакт
 
О нама
 

Од 1888. године бавимо се прерадом меса и производњом традиционалних сувомеснатих производа. Знање и умеће у производњи специјалитета, без којих је незамислива празнична или свечана трпеза у Србији, преноси се генерацијама, са оца на сина. Тако је до данашњих дана сачувана традиција, која је унапређена модерним технолошким процесима и прилагођавањем строгим стандардима у безбедности производње хране.

Спој старог и новог резултирао је производњом сувомеснатих производа са посебном нотом укуса. Због тога смо од стручњака добили највише оцене, а сталне муштерије гарант су да не одступамо од проверене рецептуре.

Спој ветрова и географски положај трајно су одредили да Мачкат буде престоница српских сувомеснатих производа.

Наша прерада налази се у том селу, које једино у Србији бележи повећање броја становника. Поред сталног присуства на манифестацији Пршутијада, до наших производа се може доћи и на златиборској пијаци.

Производимо: пршуте - говеђу, свињску, овчију; суви врат, сланину, сува ребра, стељу, коленице, чварке - дуван, сељачке; кобасице : чајну, кулен, будимску, сремску, суџук; пихтије, кавурму и друго.

 
 
Пршутијада, Мачкат, 2016.
 
 
Пршутијада, Мачкат, 2015.
 
 
Пршутијада, Мачкат, 2014.
 
 
Претходне Пршутијаде
 
 
 

 

Шопаловић - Ширет, 2015.
Дизајн и одржавање сајта Агенција "Форма" Пожега